روشهایی برای افزایش شهرت برند در فضای آنلاین
رسیدن به شهرت ۲۰ سال طول میکشد؛ اما برای نابودی آن تنها ۵ دقیقه زمان کافی است. -وارن بافت
میزان اعتبار و شهرت برند شما، مهمترین عامل برای استمرار موفقیتهای شماست. اینکه در این زمینه مرتکب اشتباه نشوید از سختترین وظایفی است که بر عهده دارید.
شهرت خوب برندتان، باعث جلب اعتماد مصرفکنندگان میشود. در ادامه آنها نسبت به خرید کالا یا خدمات شما احساس خوبی پیدا خواهند کرد و به برقراری رابطهی تجاری با شما تشویق خواهند شد.
در ادامه روشهایی برای اعتبار بخشیدن به یک برند در فضای آنلاین ذکر خواهد شد. این روشها به شما کمک خواهند کرد ارتباطی عالی با دیگران برقرار کنید، از یکدیگر بیاموزید، اعتبار خود را افزایش بدهید و کسبوکار خود را رونق ببخشید.
۱- خودتان باشید.
همواره باید درمورد برندی که صاحب آن هستید و شیوهی بازاریابی، رویکرد شخصی خود را داشته باشید. سعی کنید در دنیای مجازی به گونهای بنویسید که نشان دهندهی همان کسی باشد که در واقعیت هستید. همانطوری رفتار کنید که وقتی در کنار کسی نشستهاید، و مشغول نوشیدن قهوه و صحبت کردن هستید، رفتار میکنید. روش و سبک وبلاگنویسان موفق را مورد مطالعه و تمرین قرار بدهید. سعی کنید بفهمید چه چیزی باعث موفقیت آنها شده است.
۲- به دیگران علاقهی بیشتری نشان بدهید.
اجازه بدهید مردم بدانند که به آنها و نیز مسائل و چالشهایی که با آن مواجهاند اهمیت میدهید.”چگونه میتوانم به شما کمک کنم؟” یک جمله قوی برای برقراری رابطه است. به طور واضح مشخص کنید که دوست دارید ارتباط خود را با چه کسانی توسعه ببخشید و چرا.
۳- به مردم فرصت بدهید که نگاهی به جهان شخصی شما داشته باشند.
آشنایی با تلفیقی از اطلاعاتی در مورد زندگی حرفهای و شخصی شما به مردم این امکان را میدهد که تصویر کاملتری از شما داشته باشند. برای مردم از غذاهایی که دوست دارید، مکانهای جالبی که به آنها سفر کردهاید و موسیقی مورد علاقهتان بگویید.
نگاهی اجمالی به دنیای شما، به آنها اجازه میدهد خود را با شما مرتبط احساس کنند.
دقت کنید که تا چه حد درباره خود اطلاعات به اشتراک میگذارید و چه مطالبی را به صورت آنلاین در شبکههای اجتماعی قرار میدهید. وبسایتها در پخش مطالب مانند یک ویروس عمل میکنند و شما هرگز نمیتوانید مطلبی که نوشتهاید را پس بگیرید.
۴- دنبال کنندگان (فالوئرهای) خود را بهتر بشناسید.
خوب است که تعداد زیادی فالوئر داشته باشید. اما آیا چیزی در مورد آنها میدانید؟ بهتر است سبک زندگی آنها، نوع نگرش و ارزشهایی که دارند را مورد بررسی قرار بدهید. در ضمن به این موضوع دقت کنید که آنها بیشتر نمایندهی کدام دسته از مشاغل هستند؛ برای این کار میتوانید از لینکداین کمک بگیرید. اگر در مورد افرادی که جامعهی مخاطبان شما را تشکیل میدهند هیچ اطلاعاتی ندارید، پس نمیتوانید واقعاً برای آنها خدمتی انجام بدهید.
۵- ارتباط خود را با مردم حفظ کنید.
سعی کنید به طور منظم با مردم تعامل داشته باشید. با آنها از طریق ایمیل و شبکههای اجتماعی آشنا شوید. به یاد داشته باشید که لزوماً نباید با همه ارتباط برقرار کنید، فقط کافی است که اشخاص مناسب را انتخاب کنید و آنها را در دایرهی مخاطبان خود حفظ کنید.
۶- احساس شوخطبعی و عصبانیت را در خود تعدیل کنید.
همه از شنیدن یک مطلب خندهدار لذت میبرند؛ اما هیچکس برای خندیدن نیازی به شنیدن ناسزا و توهین ندارد. مراقب باشید که حرفهای و با نهایت احترام با دیگران رفتار کنید. از اصول معاشرت این است که نباید به مسائلی از قبیل مذهب و جنسیت کسی توهین کرد.
۷- با دیگران سازگار باشید و بازی خوبی از خود به نمایش بگذارید.
شبیه به یک بچه در زمین بازی رفتار کنید. مهارتهای خود را به نمایش بگذارید، اجازه بدهید دیگران بدانند که شما در چه موقعیتهایی بهتر عمل می کنید. هنگامی که بقیه بازی خوبی را به نمایش می گذارند، از آنها قدردانی کنید و هنگامی که نوبت به بازی شما میرسد، تا پایان با نهایت توان ایستادگی کنید.
۸- کمک رساندن و کمک گرفتن
هر دو این موارد به یک اندازه مهم هستند. بهتر است شما باشید که قدم اول را در ارائه هر کمکی برمیدارید، اما در ادامه از دریافت کمک استقبال کنید. وقتی مردم میپرسند که چگونه میتوانند به شما کمک کنند و شما میدانید که این خواستهی واقعی آنهاست، و برای هردوی شما مفید خواهد بود، پس پیشنهاد کمک را قبول کنید و اجازه بدهید آنها نیز از لذت کمک رساندن بهرهمند شوند.
۹- ابتدا راهحل ارائه بدهید، و بعد به دنبال فروش باشید.
در شبکههای اجتماعی باید قانونی حاکم باشد که کمتر در مورد آن صحبت شده است. قانون ۴ به ۱٫ این قانون میگوید که به ازای هر چهار پستی که در آن، در مورد اطلاعات و راهحلهای موجود برای مشکلات و چالشهای مخاطبان صحبت شده است؛ حق دارید یک مطلب درباره تبلیغ و فروش کارتان بنویسید.
۱۰- ترویج امید و انرژی مثبت
همه ما از به اشتراکگذاری چالشها، موفقیتها و پیروزیهای خود با دیگران سود میبریم. این تجربهها، درسها و ایدههای زیادی به همراه دارند. داستان خود را با دیگران به اشتراک بگذارید و به آنها نشان دهید که تا به حال چه کارهایی انجام دادهاید. یاد بگیرید که برای دیگران امیددهنده باشید.
۱۱- ثابت قدم باشید.
ما میتوانیم از با ارزشترین برندها در جهان درس بگیریم. آنچه که در قرن بیست و یکم این برندها را ارزشمند ساخته، ترکیبی است از عواملی مثل طراحی، نوآوری، قیمت، اعتبار، توزیع، در دسترس بودن و فعال بودن در بازاریابی. ممکن است نسلها طول بکشد تا یک برند در چنین جایگاهی قرار بگیرد. اما تنها مقاوم بودن در این مسیر است که در نهایت باعث میشود مردم بدانند باید چه انتظاری از شما داشته باشند.
آیا نسبت به این که بهترین باشید، تعهدی احساس میکنید؟ اگر کاری که انجام میدهید را دوست ندارید؛ برای اینکه بهترین باشید آن را رها کنید و سراغ آن چیزی بروید که دلتان میخواهد.
برگرفته از: smallbiztrends.com