Loading...

گوگل ریدر اجتماعی‌تر می‌شود: بقچه‌ای از فید هدیه بدهید!

 

گوگل ریدر قصد دارد روز به روز اجتماعی‌تر شود. زمانی گوگل ریدر با امکان به اشتراک گذاشتن فیدهای جالب قدم اول را برای اجتماعی شدن برداشت و زمانی با امکان کامنت‌گذاری. و حالا گوگل ریدر به شما امکان می‌دهد به سادگی هر چه تمام‌تر، یک «بسته فید» دلخواه به وجود آورید و آن را با دیگران به شیوه‌های مختلف به اشتراک بگذارید.

تصور کنید که مشترک فید چند وبلاگ در مورد پزشکی، سینما یا آی‌تی هستید و می‌خواهید، دوستتان هم به سادگی مشترک فید این وبلاگ‌ها شود. پیش از این شما می‌توانستید، «همه» فیدهایی را که مشترکشان هستید، به صورت یک فایل OPML درآورید و به دوستتان بدهید. اما این کار چندان ساده نبود، به دلایل زیر:

- ممکن است مشترک فیدهای وبلاگ و سایت‌های خاصی باشید که تمایلی به اشتراک‌گذاری آنها ندارید.

- شما نمی‌توانستید، فیدهایی را که در مورد یک موضوع بودند، به سادگی در یک دسته گرد آورید و فایل OPML آنها را بسازید.

- برای دوستان و خوانندگانی که کمتر با فید و گوگل ریدر آشنا بودند، امکان نداشت بتوانید به سادگی، قضیه فایل OPML را توضیح بدهید.

بنابراین منطقی بود که گوگلی‌ها به دنبال راهی برای به اشتراک گذاشتن ساده‌تر فیدهای جالب باشند. این مراحل را انجام دهید و نخستین بسته فید یا Bundle خود را درست کنید.

- وارد گوگل ریدر شوید.

- در ستون سمت راست روی Browse for stuff کلیک کنید.

- در صفحه‌ای که باز می‌شود، روی Create a new bundle کلیک کنید.

- حالا برای بسته فید خود نامی بگذارید و در مورد آن توضیح بدهید.

- فیدهایی را که دوست دارید، به سادگی هر چه تمام‌تر در دسته فید بکشید و رها کنید.

- با اتمام این کارها، بسته فید را ذخیره کنید.

حالا می‌توانید، «بسته فید» را به ۳ شیوه با بقیه به اشتراک بگذارید: می توانید آن را به دوستتان ایمیل کنید، می‌توانید یک فایل OPML از آن بسازید یا یک لینک ازبدسته فیدی تحویل بگیرید و آن را به خوانندگان خود یا هر شخصی که دوست دارید، بدهید.

در ضمن شما می‌توانید با رفتن به این لینک، همه بسته‌های فیدی دوستانتان را ببینید.

خودتان درخواهید یافت که بسته فیدی، چه کاربردهای جالبی می‌تواند داشته باشد:

- بسته فیدی بی‌شک می‌تواند، کمک زیادی به افزایش خوانندگان فیدی کند. به کمک بسته فیدی هر وبلاگ‌نویس می‌تواند، فید وبلاگ‌های مورد علاقه خود را تبلیغ کند و بر خوانندگان آنها بیفزاید. به گمانم در این دوره و زمانه، تبلیغ فید یک وبلاگ، بسیار باارزش‌تر از لینک دادن به آن در ستون کناری وبلاگ است. شاید تا چند مدت دیگر، هر وبلاگ به جای داشتن یک لینکدونی، در ستون کناری، لینکی به بسته فیدی وبلاگ‌های مورد علاقه خود بدهد.

- به کمک بسته فیدی می‌توان به سادگی، آرشیوی موضوعی از وبلاگ‌ها را به وجود آورد: وبلاگ‌های ورزشی، وبلاگ‌های آی‌تی، وبلاگ‌‌نویس‌های مقیم خارج ایران و …

دست به کار شوید و نخستین بسته فیدی خود را بسازید. فید وبلاگ یک پزشک را هم تبلیغ کنید!!

 




▼ ارسال نظر

از مجموع 32,849 مطلب نوشته شده توسط 418 نویسنده در 131 وب سایت و وبلاگ آی تی فارسی زبان، تاکنون 4,798 مقاله دست چین و در نشریه خوارزمی منتشر شده اند. در حال حاضر 131 مقاله دریافت شده در انتظار نشر قرار دارند. تا امروز بیش از 16,637,000 بار این مقالات خوانده شده اند.

آموزش نحوه شارژ كارتريج پرينتر ليزري اچ پي

http://www.TehranHP.com

تحقیق و پروژه دانشگاهی، کارآموزی و کارآفرینی و طرح توجیهی

http://www.eprozhe.com

نشریه خوارزمی آگهی می پذیرد :)

http://kharazmi.org

2فست بای سرویس خرید از کلیه فروشگاههای بین المللی و ارسال به ایران

http://www.2fastbuy.com

محلی مناسب برای درج و نمایش تبلیغات، آگهی ها و پیام های تجاری صاحبان کسب و کار

http://www.iranadpost.com

فروش چيپ پرينتر سامسونگ، اچ پي، زيراكس، كانن و لكسمارك

http://www.iranchipset.com

نام کاربری:
کلمه عبور:



به خوارزمی +1 بدهید :)